Пропонуємо вам міжкімнатні двері в Івано-Франківську та по області купити за доступними цінами

Міжкімнатні двері є важливим елементом вашого інтер’єру. Якщо ви шукаєте міжкімнатні двері в місті Івано-Франківськ, то ви потрапили куди потрібно. Фірма-виробник пропонує вам на вибір багато моделей цієї продукції. Наприклад двері міжкімнатні мдф в Івано-Франківську, сам мдф покритий у таких дверях натуральним шпоном.

Тобто це шпоновані двері. Є декілька моделей таких дверей на вибір, наприклад каприз, кароліна. Ще виробник виготовляє ламіновані міжкімнатні двері і пропонує їх купити у Івано-Франківську за доступними цінами.

Є такі моделі як парус, фієста,альта. Якщо вас цікавлять на міжкімнатні двері Івано-Франківськ ціни, то вам варто зв’язатися з нами.Вас зацікавить можливість переглянути галерею дверей.

Також можливо вас цікавлять на металопластикові вікна Івано-Франківськ ціни а також на інші товари. Крім того виробник пропонує двері які виробляють його партнери.

Наприклад міжкімнатні двері мдф в Івано-Франківську фірми Термінус, яка знаходиться у Вінниці. Це моделі продукції Пріма, прем’єра а також 15 і 16 модель.

Іншим партнером є фірма Ока і ми можемо запропонувати вам білоруські двері із масиву, тобто проклеєних шарів дерева в Івано-Франківську, які мають кращу якість як двері із мдф.

Є такі моделі білоруських дверей як Альпіна, Венеція, Верона, Версаль. Модель глорія виготовляється із вільхи.

Купити міжкімнатні двері в Івано-Франківську пропонує багато фірм. Наша фірма-виробник пропонує продукцію фірм Goodwod яка є українською, та білоруської фірми Стройдеталі. Щоб побачити ці двері або дізнатися ціни на них, вам варто зв’язатися з нами. Стосовно діапазону цін то найдешевші двері коштують 600 гривень а найдорожчі 8000 гривень.

Дзвоніть за телефонами:

+38 (067) 774-91-41

+38 (034) 332-47-54

+38 (097) 722-72-21

Залишити відповідь

Your email address will not be published.